Skip to main content

Posts

Laura Exclusive shawl

Recent posts

Instant Alayka

Instant bawal pucci Alayka * Material pucci dolce * Instant, terus sarung shj
Harga : RM59SM/RM63SS www.wasap.my/60122263431 
see more at :

Lilac Hijab

"Best lah tudung ni sis, gulung2 je masuk beg, basuh mesin, tak renyuk langsung. Sarung je terus cantik"
Sebab tulah Lilac hijab ni jadi tudung favourite.  Material body dari kain korean lycra digabungkan dengan awning lembut dari fabrik soft denim Kemasan piping tepi tudung ni membuatkan Lilac tampak exclusive dan elegan. Pasti puas hati membeli 
nak tgk corak2 lain? yg plain pun ada tau.. 

Luna Exclusive

Cari tudung labuh yang simple dan cantik? Utk ketahui lebih, sertai kami di www.facebook.com/iluvtudungPage

Khimar Lovena

Anggun, sopan dan bergaya dengan Khimar Lovena

Material Chiffon Crystal, tidak jarang dan flowy

Harga : RM79 sehelai
pos RM7sm/RM10ss

Setanding dengan harganya, kualiti jahitan serta design khimar ini berbaloi dimiliki
Terdapat 10 warna menarik untuk dipilih
Anda suka yang bold? Atau pastel?