Skip to main content

Posts

Tudung Instant Myrish Beauty

[TUDUNG VIRAL SITIAWE-MYRISH BEAUTY]- 2ND EDITION.. MEH CEPAT2 .. KALAU TAK CEPAT MELEPAS.. ADA SIZE M DAN L πŸ‘Istimewanya #MyrishBeauty :1. Tak payah iron. Jimat masa πŸ‘Œ
2. Material sejuk dan tak melekap
3. Mold custom printed.. tak dapat kat tempat lain.. corak yg awesome πŸ‘
4. Awning scuba yg tak patah. Senang bentuk
5. Yg penting, sarung  je TERUS GORGEOUS 😍HARGA : RM69 SHJ
BELI 3 HELAI LESS 10%
POS RM7sm/RM10ssKlik ORDER SEKARANG

Miranda Instant Hijab

MIX MANA2 3 HELAI LESS 10%#miranda instant hijab ni BUKAN  material denim  tau, tapi material milano crepe ya.Camne tu.. kain #milanoCrepe ni ala2 lycra kawin dgn crepe πŸ˜… Feel dia smooth tapi bertekstur. Tak panas dan tak rimas tau pakai sepanjang hari.Lagi, design Miranda ni mmg best, kasual dan sesuai dipakai bila2, especially time nak cepat kan.. IRONLESS Dan yg best nampak muda Dan sporty gitu  πŸ€—JOM DAPATKAN MIRANDA  SEKARANG πŸ‘

Instant Shawl Lady Yarra Precious

Pernah kan bila korang nak cepat, tudung pulak buat hal.. awning tu berapa kali betulkan pun senget jugak. Tak putus asa lagi.. ambik iron pulak, Cuba iron elok2 still tak puas ati πŸ˜‘Kan BEST Kalau tudung tudung tu bukan aje cantik tapi memudahkan.. Mesti Cuba tau instant shawl #LadyYarraPrecious yg SUPER DUPER BEST ni. Pasai pa.. 1. Material Heavy and Flowy
2. Tak jarang. Tak pakai inner pun okay
3. Labuh boleh adjust2
4. Awning yg kemas terbentuk  [SERIUS cantik]
5. IRONLESS. IRONLESS. IRONLESS  Takyah pikir2 dah, berbaloi Beli, gerenti jadi tudung FEVERET uolls 😊#wafiyCloset at #iluvtudungApa yang SPECIAL dengan Lady Yarra #InstantShawl ni.. meh akak bagitau sikit.. BACA Sampai  habis.. 1. Fully instant shawl- bila bgtau fully.. ertinya masuk sekali sarung jer dah terletak cantik..2. Material mosscrepe lycra yg sejuk 3. Awning dijahit sekali dari material scuba.4. Labuh depan n belakang..DAN PALING BEST.. takde kesan sambung jahitan kat belakang tudung Harga SEHELAI RM59POS RM6SM/…

Kebaya Fateema

✔️Material High Quality Moss Crepe. Material lembut dan sangat SELESA
✔️Zip didepan , sesuai untuk ibu menyusu
✔️Lengan mudah lipat untuk berwudhu
✔️Normal Cutting.
✔️Saiz S, M, L, XL
✔️8 warna yang mendapat permintaan ramaiUntuk order boleh whatsapp Fateema sekarang πŸ‘Œ

Kurung Raishah & Auliya Lace

Baju kurung lace. Simple tapi elegan.
Material French lace dan mosscrepe.
Full body lace, depan dan belakang
Cutting yg kemas dan cantik
Ada side poket
Size available S-XLHarga : RM98sm/ RM103 ss
Termasuk kos penghantaranKLIK DI SINI UTK PERTANYAAN/PEMBELIAN

Kurung Nilam Sari

#kurungNilamSari. Simple yet exclusive  Kurung moden material pearl skin platinum bertatahkan kemasan glitter lace menyerlahkan seri pemakai 😍
Ada 17 warna tau, pastel atau bold colours? Yang mana awak suka? 
Order NilamSari sekarang
FULL ALBUM πŸ‘‰ Kurung Nilam Sari