Skip to main content

Laura Exclusive shawl




Laura exclusive instant shawl

Instant shawl 2 muka, dari fabrik chiffon japan.
Tidak jarang dan mudah dibentuk
Dihiaskan lagi dengan batu 'diamond' yg cantik di bahagian depan
Warna-warna yg mewah dan elegan untuk dipilih

Harga : RM55 Sehelai
pos RM7sm/RM10ss

Comments

Popular posts from this blog

Khimar Lovena

Anggun, sopan dan bergaya dengan Khimar Lovena

Material Chiffon Crystal, tidak jarang dan flowy

Harga : RM79 sehelai
pos RM7sm/RM10ss

Setanding dengan harganya, kualiti jahitan serta design khimar ini berbaloi dimiliki
Terdapat 10 warna menarik untuk dipilih
Anda suka yang bold? Atau pastel?

Lilac Hijab

"Best lah tudung ni sis, gulung2 je masuk beg, basuh mesin, tak renyuk langsung. Sarung je terus cantik"
Sebab tulah Lilac hijab ni jadi tudung favourite.  Material body dari kain korean lycra digabungkan dengan awning lembut dari fabrik soft denim Kemasan piping tepi tudung ni membuatkan Lilac tampak exclusive dan elegan. Pasti puas hati membeli 
nak tgk corak2 lain? yg plain pun ada tau..