Skip to main content

Lilac Hijab


"Best lah tudung ni sis, gulung2 je masuk beg, basuh mesin, tak renyuk langsung.
Sarung je terus cantik"

Sebab tulah Lilac hijab ni jadi tudung favourite. 
Material body dari kain korean lycra digabungkan dengan awning lembut dari fabrik soft denim
Kemasan piping tepi tudung ni membuatkan Lilac tampak exclusive dan elegan.
Pasti puas hati membeli 

nak tgk corak2 lain? yg plain pun ada tau.. 

Comments

Popular posts from this blog

Khimar Lovena

Anggun, sopan dan bergaya dengan Khimar Lovena

Material Chiffon Crystal, tidak jarang dan flowy

Harga : RM79 sehelai
pos RM7sm/RM10ss

Setanding dengan harganya, kualiti jahitan serta design khimar ini berbaloi dimiliki
Terdapat 10 warna menarik untuk dipilih
Anda suka yang bold? Atau pastel?