Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2017

Lilac Hijab

"Best lah tudung ni sis, gulung2 je masuk beg, basuh mesin, tak renyuk langsung. Sarung je terus cantik"
Sebab tulah Lilac hijab ni jadi tudung favourite.  Material body dari kain korean lycra digabungkan dengan awning lembut dari fabrik soft denim Kemasan piping tepi tudung ni membuatkan Lilac tampak exclusive dan elegan. Pasti puas hati membeli 
nak tgk corak2 lain? yg plain pun ada tau.. 

Luna Exclusive

Cari tudung labuh yang simple dan cantik? Utk ketahui lebih, sertai kami di www.facebook.com/iluvtudungPage